Danny en Kenneth Maaskant versterken Sporting Leiden zondag

6 april 2018 - 09:35

Gisteravond werd bekend dat FC Rijnland zich heeft versterkt met twee centrale verdedigers van andere Leidse clubs. Danny Maaskant komt over van buurman DoCoS en Kenneth Maaskant verlaat UVS om in het Morskwartier te gaan spelen bij de zondagtak van Sporting Leiden, de pas geboren fusieclub ontstaan uit VV Leiden en FC Rijnland.

Vorige week woensdag werd de nieuwe naam en kleuren van de fusieclub door de meerderheid met enthousiasme ontvangen. De transfer van de twee neven Maaskant is nog eens een extra opsteker daarbovenop. De neven volgen de broer van Kenneth, Justin, die al bij Rijnland speelt.

Kenneth en Danny Maaskant

Kenneth en Danny Maaskant

Twee gerichte versterking

Woordvoerder Ronald Mink (sr); “Twee gerichte versterkingen waar we als club heel blij mee zijn. Zij brengen de nodige ervaring en rust mee. Na een paar gesprekken met ze werd al snel duidelijk dat zij ons stappen kunnen laten maken in de ontwikkeling van de club.”

“Deze week hebben zij het nieuws bij hun huidige clubs gemeld. We zijn erg verheugd dat wij er nu mee naar buiten kunnen komen. Verder blijft onze selectie in tact en er lopen nog enkele gesprekken met spelers van buitenaf. Het mag duidelijk zijn: wij zijn en blijven ambitieus en willen hogerop met FC Rijnland en VV Leiden of beter straks dus met Sporting Leiden.”

Bron: Leidenamateurvoetbal