Businessclub

Sporting Leiden is uitgegroeid tot een van de grootste voetbalverenigingen in Leiden. De gehele week is het een komen en gaan van enthousiaste voetballers. Met de hulp van vele ouders en vrijwilligers kunnen de wedstrijden, toernooien en zeer uiteenlopende activiteiten goed georganiseerd worden.

We zijn trots op wat we met elkaar al hebben bereikt en willen graag verder groeien. Ons doel: een organisatorisch en financieel gezonde voetbalvereniging, waar leden, vrijwilligers en sponsors heel veel plezier kunnen beleven aan hun favoriete sport voetbal.

Businessclub Sporting Leiden levert een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkeling binnen onze vereniging. Door uw deelname investeert u in de jeugd en draagt u bij aan een gezonde en bloeiende vereniging. De inkomsten van de Businessclub Sporting Leiden wordt gebruikt om te investeren in de selectie elftallen, de jeugdopleiding en jeugdafdeling.

Interesse om toe te treden in de Businessclub Sporting Leiden of heeft u vragen? Stuur vrijblijvend een mail naar sponsors@sportingleiden.nl

KeJo Steigerbouw

KeJo Steigerbouw

KeJo Steiger en Lijmwerk bestaat sinds 1 maart 2000 en in heeft in de loop der jaren goede contacten opgebouwd in de steiger en bouwwereld.

Dit heeft als voordeel dat KeJo u te allen tijden kan helpen aan de juiste informatie, de juiste contacten of een goede offerte op maat voor u kan maken! Bij het verzoek tot het doen van een offerte komen wij bij u langs, wij meten gratis bij u in en kunnen u op deze manier een goede offerte doen.

Ook kunt u KeJo inhuren voor het inspecteren en keuren van het steigerwerk.

LEWO

LEWO

Na tien jaar als metselmaten te hebben samengewerkt, besloten wij de zwagers Ger van Leeuwen en Jan de Wolff op 1 april 1988, dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan. En zo zijn wij in de voetsporen van onze schoonvader Henk Slijkhuis getreden, die zelf ook 20 jaar eigenaar is geweest van een Metselbedrijf.

Eet Café Bij Tante Jans

Eet Café Bij Tante Jans

Ouderwets gezellig bij Tante Jans. Een klein voorwoord over ons restaurant– eetcafé in Leiden. Hoe is eigenlijk de naam ‘Bij Tante Jans’ ontstaan? Heel simpel, Tante Jans was een tante van mij die heel goed kon koken. Het was altijd een feest om bij haar te eten. Bij het bedenken van de bedrijfsnaam hoefde ik dan ook niet lang na te denken over de naam.

Koetshuis de Burght

Koetshuis de Burght

In ons à la carte restaurant is lekker dineren voor een betaalbare prijs onze basis. Wij hebben een Nederlands-Franse keuken en werken met verse en zoveel mogelijk regionale producten. Wij hebben een dagschotel voor € 15,00

GOBA

GOBA

Uw specialist in Roestvast staal en aluminium. GOBA is een bedrijf dat meer dan 40 jaar specialist is in het maatwerk roestvast stalen en aluminium producten. Het bedrijf werkt sinds 2008 vanuit hun pand op bedrijfsterrein de Waard, te Leiden.

Casa Ramon

Casa Ramon

CASA RAMON is een Spaans restaurant in Leiden waar vlees en vis van de grill wordt geserveerd. Elk gerecht wordt bereid met kwaliteit en passie. CASA RAMON bevindt zich in het centrum van Leiden langs het altijd levendige Noordeinde. Bij mooi weer kunt u ervoor kiezen om buiten op het terras te dineren. Kom snel langs en geniet van een gezellig avondje uit!

SevenGifts

SevenGifts

Steeds meer klanten vinden ons om shirts en werkkleding te laten bedrukken en voor autobelettering. Daarnaast zijn rolbanners, bedrukte mokken en spandoeken gewild. In de banner ziet u een selectie van onze laatste opdrachten.

Ondanks dat we met name op Leiden gericht zijn hebben we natuurlijk ook klanten van buiten de stadsgrenzen. Katwijk en Amsterdam zijn hierin opvallend.

Kamphues Bestrating

Kamphues Bestrating

Bouwservice R. Mink

Bouwservice R. Mink

Jumbo Diamantplein

Jumbo Diamantplein