Van de bestuurstafel

18 december 2018 - 22:13

Bij het ontwikkelen van het nieuwe bestuursmodel (sturen op afstand, commissie zorgen voor uitvoering) zijn al diverse commissies op stoom gekomen. Maar ook zijn er nog commissies die op stoom moeten komen. Eén van de commissies die nog moet worden opgestart is de vrijwilligerscommissie. Het bestuur zoekt leden die zich willen inzetten om in een projectvorm de vrijwilligerscommissie op te zetten. Laat het bestuur weten als je hier interesse in hebt.

Sporting Leiden is hot

We zijn bijna een half seizoen als nieuwe club onderweg en mogen stellen dat op dit moment Sporting Leiden hot is. Elke week melden zich nieuwe leden, elke zaterdag een volle kantine, als enige in Leiden met een zaterdag en zondag selectie actief, elke week nieuwe sponsors. Kortom een mooi begin, maar toch constateren we als bestuur dat er ook nog heel veel werk aan de winkel is en dat er zaken zijn die niet zo soepel lopen.

Barbezetting

De barbezetting, deze wordt met een volle kantine goed onder druk gezet en betekent dat de kantinecommissie op zoek is naar vrijwilligers voor de bar. In aanloop naar de fusie is met de nieuwe senioren elftallen gesproken over bardiensten draaien en bij FC Rijnland en vv Leiden was dit voor de senioren al aan de orde. Na de jaarwisseling zullen we ook met de elftallen hierover in gesprek gaan.

Nieuwjaarsborrel

Namens het bestuur nodigen wij alle (oud)leden, vrijwilligers, ouders, supporters en overige belangstellenden uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari om 16.00 uur.