Sporting Leiden JO9-1 werken aan hun skills!

27 oktober 2021 - 12:32

Na een zinderende overwinning op 1e Klasser v.v. Katwijk besloten de trainers Raymond en Lysander met hun ploeg naar Nieuw-Vennep te gaan waar er een potje voetgolf gespeeld ging worden.

Met nog natte haartjes moesten de mannen snel de auto’s in. Het idee van de trainers was om de techniek van de jongens nog meer te perfectioneren door ze te laten voetgolven. Het was een super leuke dag en het ging zo een beetje gelijk op. De jongens hadden de grootste lol en ik begreep dat er volgens de vele mensen die daar rondliepen dat er zelfs al gefluisterd werd dat dit groepje jongens zo goed was dat het best eens waar kon zijn dat hier het nieuwe Nederlands elftal zou rondlopen.

Uiteindelijk is voetgolf een leuk spel maar zoals met elk spel is winnen natuurlijk het doel.  Het voetgolf toernooi is uiteindelijk gewonnen door Dani, op de voet gevolgd  door de #2 Djayden en de #3 Ravi.

 
Als klap op de vuurpijl werd er nog even tafelvoetbal gespeeld en een partijtje op een klein Pannaveld. Uiteraard mocht het bekertje limonade niet ontbreken.

De JO-9 toonde hiermee aan dat plezier en prestatie onwijs goed samen kunnen gaan. Trainers Lysander en Raymond spraken trots van een zeer geslaagde dag en willen de overige trainers van Sporting Leiden jeugd erop wijzen dat dit uitje een onwijs leuk uitje is ook voor ieder team!
Arjan Brugmans