Sporting Leiden JO10-3 wint ruim; 9-2

4 april 2023 - 09:19

Wat een heerlijk begin van het weekend; Sporting Leiden JO10-3 heeft met 9-2 gewonnen. Super gedaan!! 👊 Waarom wonnen we? We bleven voetballen, druk zetten en veelal in positie spelen. Ook in de tweede helft.

Met Jelle de hele wedstrijd op doel hadden we een voorzichtige start. Santiago opende de score. Hij stond 1:1 met de keeper en legde de bal binnenkant paal in het hoekje. Adam stond wissel en kwam er in het tweede deel van de eerste helft in… en hoe! Adam scoorde snel na zijn inbreng de 2-0, waarna Ibrahim met een mooi afstandschot de 3-0 maakte. Dat was eveneens de ruststand.

Na rust kwam de tegenstander terug op 3-1. Maar ons team kende veerkracht (GEEN GEMOPPER, heel goed!! 👍) en we gingen door waarmee we begonnen waren. Adam was niet te stoppen; met een prachtige kopbal (voorzet Santiago uit een corner) scoorde hij de 4-1. Adam kwam daarna 1:1 met de keeper en scoorde ook de 5-1.

Helaas kwam de tegenstander nog op 5-2, omdat we een momentje uit positie liepen. Klein aandachtspuntje, dat weten we nu voor de volgende keer. Toen kwam Adam weer, met een afstandschot in de kruising: 6-2. Nali schoot daarna ook van afstand: 7-2. Daarna wist Santiago na een mooie run de bal op de paal te schieten, en kwam voor de voeten van….. daar is ie weer: Adam! 8-2. Santiago maakte 9-2 na een mooie voorzet van Ayub. Dat is dan ook de eindstand.