Nieuwsbrief #6: Belangrijk nieuws over contributie!

20 april 2021 - 09:07

Via de nieuwsbrief informeren we de leden over het wel en wee binnen de vereniging, dit doen we via een digitale nieuwsbrief. Hierbij ontvang je de nieuwste editie van de nieuwsbrief.

Contributie seizoen 2020-2021 & 2021-2022

In de vorige nieuwsbrief hebben we een verslag gegeven over de ALV van 23 maart. Belangrijkste punten in deze ALV waren de huidige financiële scenario’s over seizoen 2020–2021 en de vooruitblik op komend seizoen 2021-2022.
Het is juridisch binnen verenigingen een verplichting om de contributie geheel te voldoen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld sportscholen (waar je op contractbasis werkt) waar je de betalingen kunt stoppen. Dit betekent dat het bestuur, in het kader van “gezonde en vitale” vereniging een voorstel heeft voorgelegd om in het huidige seizoen de volledige contributie te laten betalen. Het voorstel is met 31 stemmen voor en 1 onthouding aangenomen. Het bestuur heeft toegezegd in het komende seizoen (2021–2022) te komen met een voorstel om leden tegemoet te komen.
Op dit laatste punt heeft het bestuur besloten dat alle leden die in het huidige seizoen lid zijn van Sporting Leiden en hun volledige contributie uiterlijk op 15 juni hebben voldaan in het seizoen 2021-2022 een korting van 10% te geven op het contributiebedrag.
Voor diegene die zijn of haar contributie nog niet geheel hebben voldaan het dringende verzoek dit alsnog te doen. Dit kan via de ClubCollect link die je via mail in oktober hebt ontvangen. Mocht je deze niet meer hebben dan kan je het bedrag overmaken naar NL76 INGB 0000 4037 24 t.a.v. Penningmeester Sporting Leiden, vermeld ook even je naam.

Nieuws van de Jeugdafdeling

De leden van de jeugdcommissie zijn op de achtergrond hard aan het werk met de invulling van de trainers voor komend seizoen, en met succes! Vorige week konden we de komst van Remco van Waveren aankondigen. Remco, afgelopen 7 seizoenen trainer bij DoCoS, gaat aan de slag als trainer van de JO19. Peter van der Tuin verlengde zijn contract bij Sporting Leiden met 3 seizoenen en gaat volgend seizoen met ‘zijn’ JO17 in de 1e klasse spelen. Beide heren hebben een leuk interview gegeven die terug te lezen zijn op onze website.
Interview met Remco
Interview met Peter
We wensen de heren uiteraard veel succes!

Oranjefestival

Op 5 Mei organiseert Sporting Leiden het Oranjefestival, trainen als Oranje! Het voetbalfestival is voor zowel leden als niet-leden in de leeftijdscategorie van 4 t/m 15 jaar. De lunch wordt voor je geregeld en aan het einde van de trainingsdag ontvang je een verrassingspakket van Sporting Leiden. Meld je snel aan via onze website.

Meld je nu aan

Sporting Leiden op de radio!

Heb je het al gehoord? Sporting Leiden is op de radio! Sinds 6 april zijn 14 dagen lang regelmatig te horen op Unity FM, de regionale radiozender voor Leiden e.o. In deze commercial staat het Oranjefestival van 5 mei in de spotlights. Luister de commercial hier

Luister de commercial

 

Namens het bestuur van Sporting Leiden,
Willem Pikaar
Voorzitter