Francis Janse nieuwe hoofdtrainer Sporting Leiden zaterdag 1

18 maart 2020 - 20:25

Francis Janse (58) is de nieuwe hoofdtrainer van Sporting Leiden zaterdag 1. Hij is volgend seizoen de opvolger van Cees van Tongeren.

Scheveninger Janse heeft ruim dertig jaar ervaring als trainer in het amateurvoetbal. Op zijn indrukwekkende cv staan onder meer clubs als Spartaan’20, Hermes DVS, Papendrecht en DHC in Delft. Zijn meest recente klus was bij hoofdklasser Quick 2. Het bestuur en de technische commissie van Sporting Leiden zijn verheugd met de overeenkomst. Vanwege het coronavirus is er nog geen mogelijkheid geweest voor een fotomoment en een voorstelronde bij de vereniging.

Sporting Leiden zaterdag 2

Sporting Leiden heeft het contract met Andres van der Hoeven, de trainer van zaterdag 2, met een seizoen verlengd. De spelers van het team, dat uitkomt in de reserve derde klasse, en de technische commissie zijn zeer tevreden over de samenwerking met Andres. Met Francis Janse en Andres van der Hoeven  heeft Sporting Leiden de technische staf van de zaterdagtak voor het nieuwe seizoen compleet. De club verwacht op korte termijn ook een nieuwe trainer voor de zondagtak aan te stellen.