John Rodenburg aan de slag als krachttrainer bij de jeugd

2 juni 2021 - 19:00

Weer goed nieuws vanuit de jeugdafdeling van Sporting Leiden! Vanaf komend seizoen zal John Rodenburg als krachttrainer aan de slag gaan binnen onze hard groeiende jeugdafdeling. De aanstelling van John geeft de jeugdafdeling van Sporting Leiden een enorme kwaliteitsimpuls. John stelt zich graag even voor.

Hallo, ik ben John Rodenburg 57 jaar jong. Sinds 2012 geef ik bootcamp, ben ik fitness trainer en vanaf het nieuwe seizoen voetbaltrainer in de jeugdafdeling van Sporting Leiden. Vanaf September 2021 ga ik me bij Sporting Leiden voor de gehele jeugd inzetten, met de focus op krachttrainingen. Cor-Stabiliteit, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en lenigheid zijn fysieke aspecten die we nodig hebben bij de ontwikkeling en groei tot een veelzijdige speler. Plezier staat bij mij voorop en ik ben van mening dat we met plezier samen het beste resultaat kunnen bereiken. Ik heb er enorm veel zin in om aan de slag te gaan bij Sporting Leiden en zal mijn best doen om leuke, afwisselende en effectieve programma`s samen te stellen.
Momenteel werk ik o.a. in opdracht voor Visser Fysio en Sport als bootcamp- en bodyshapeinstructeur. Bij SportCity Steenschuur als hardlooptrainer en bodyshape instructeur.

 

"We zijn enorm blij met de komst van John. De voetbalontwikkeling van jeugdspelers staan bij ons hoog in het vaandel. Met de kwaliteiten en de ervaring van John kunnen wij onze jeugdspelers nog beter monitoren op hun voetbalontwikkelingen dan we nu al doen. We wensen John uiteraard veel succes en plezier bij deze fantastische vereniging."
Guido du Prie, Coördinator Jeugd Sporting Leiden