JO8-1 vecht zich terug

2 maart 2024 - 19:33

Het was de mannen al de hele week duidelijk gemaakt, zaterdag 2 maart tegen Meerburg moet er gewonnen worden om in de hoofdklasse te blijven. Trainers Patrick, Patrick en Steven hebben de hele week wedstrijdgericht getraind zodat er een goed resultaat neergezet kan worden.

Ze waren dus gebrand op een goed resultaat. De eerste 10 minuten was dat duidelijk te zien, chaos door de intensiteit. Er was geen rust aan de bal en er werd veel uit positie gelopen. Meerburg was scherper en dit resulteerde in een 0-2 achterstand. Er moest iets gebeuren!

Nieuwe tactiek

Na een donderspeech en een tactisch omzetting kregen de mannen van Sporting Leiden JO8-1 grip op de wedstrijd en die lieten ze niet meer los. Meerburg kwam niet meer aan voetballen toe, overal op het veld werden ze vastgezet door onze jongens. De keeper van Meerburg moest alle zeilen bijzetten, maar dat bleek niet genoeg. Het werd 3-2 door doelpunten van Julius, Stan en Noah. Vlak voor tijd kwam Meerburg nog terug tot 3-3. De koppies gingen gelukkig niet hangen maar de jongens werden zelfs nóg strijdlustiger. Vlak voor tijd resulteerde dat in de 4-3 door Adam.

Fantastisch gespeeld mannen, de club is trots op jullie.