Zondag 1 aanwezig bij Veronica Offside

9 november 2022 - 10:09

Afgelopen maandag waren de mannen van Sporting Leiden zondag 1 te gast bij Veronica Offside.

Deze super leuke avond was mede mogelijk dankzij onze eigen topper; Wesley Klein. Dankzij Wesley konden we al eerder de studio in en een paar van onze spelers konden plaatsnemen op de stoelen van de sterren zelf. De overige jongens werden goed verzorgd met een lekker biertje door de (aantrekkelijke) barvrouw. De opnameleider kwam met het idee dat Wesley Klein een stukje Hazes zou zingen voor kleine Wesley (Sneijder) aangezien hij dit destijds ook op zijn bruiloft heeft gezongen.

Wilfred Genee was zoals gewoonlijk 10 minuten voor aanvang pas aanwezig en had dit even gemist, hij had een ander nummer klaarstaan op z’n microfoon. Er gingen dus 2 nummers door elkaar heen, wat in de studio voor wat paniek zorgde. Gelukkig pakte onze Wesley het goed op en kreeg hij  de hele studio mee.

Tijdens de reclame kwam Wesley Sneijder gelijk naar ons toe om ff lekker bij te praten over (Sporting) Leiden en de aantrekkelijke barvrouw 😉

Na afloop van de uitzending is er een foto gemaakt met het team en de gastheren. Al met al was het een hele leuke ervaring en een geslaagde avond!