Uitbreiding Jeugd Commissie; welkom Karima!

14 maart 2021 - 14:07

De Jeugd Commissie loopt al langere tijd met het idee om een Account Manager toe te voegen aan de Commissie. De Account Manager is een ouder van een jeugdlid en de functie heeft als doel het begeleiden van nieuwe jeugdleden en hun ouder(s) bij Sporting Leiden.

Als een nieuw jeugdlid zich aanmeldt bij Sporting Leiden, wordt deze in contact gebracht met de Account Manager. Deze ontvangt de ouder(s) en vertelt hierbij over Sporting Leiden, hoe het lidmaatschap in elkaar zit, wat het kledingplan inhoudt en wat deze ouder(s) kunnen betekenen voor Sporting Leiden. Vervolgens wordt er een rondleiding gegeven over ons complex en wordt het nieuwe lid geïntroduceerd bij de trainer(s). De Account Manager blijft de vraagbaak voor de ouder(s). De Account Manager is iedere zaterdagochtend aanwezig bij Sporting Leiden en informeert bij ouders langs de lijn (als het weer mag) of alles naar wens verloopt.
Naast de intakegesprekken doet de Account Manager ook exitgesprekken. Jeugdleden die Sporting Leiden verlaten hebben nog een gesprek met de Account Manager om alles netjes af te handelen.
Voordelen voor het aanstellen van een Account Manager:

  • Single point of contact voor nieuwe jeugdspelers en ouders
  • De Account Manager kent alle ouders en nieuwe spelers
  • De Jeugd Commissie kan zich richten op hun kernactiviteiten; voetbal

De Jeugd Commissie is trots om te kunnen melden dat er iemand is gevonden die deze functie op zich gaat nemen, Karima Douz.

Karima Douz stelt zich graag even voor

Ik ben Karima Douz, 37 jaar jong en al geruime tijd werkzaam als Office- en Account Manager bij een aannemersbedrijf. Sporting Leiden is een erg mooie en jonge vereniging, daar wil ik graag iets voor betekenen. Mijn twee zoons (Ilyas en Rayane) zijn uiteraard ook lid van Sporting Leiden, en de rol van Account Manager leent zich daar uitstekend voor. Met de sociale competenties die ik heb, alle knowhow over de club en de uren die ik beschikbaar ben, voorzie ik een belangrijke rol voor mijzelf. Een rol die nieuwe leden welkom heet, maakt dat ze lid blijven bij Sporting Leiden en ervoor zorgt dat ouder(s) met al hun vragen bij mij terecht kunnen. Kortom: een functie die me op het lijf geschreven staat bij een club waar ik mijn thuis voel!

Guido du Prie, (Coördinator Jeugd Commissie); “We zijn enorm blij met Karima en deze nieuwe functie bij Sporting Leiden. Onze jeugdafdeling groeit, ondanks de Coronacrisis, nog steeds erg hard. Dagelijks melden nieuwe jeugdleden zich aan bij onze club, al onze activiteiten zoals de techniektraining, een landentoernooi, onderlinge wedstrijden en op 5 mei het Oranjefestival vallen in de smaak. Wij wensen Karima veel succes in de rol van Accountmanager bij Sporting Leiden.”