Start trainingen nieuwe teamindeling jeugd

28 mei 2020 - 11:49

Vanaf woensdag 3 juni wordt er gestart met het trainen volgens de voorlopige teamindelingen voor seizoen 2020-2021. In het overzicht staat de indeling per team, trainingsdag(en), trainers en trainingstijden. De trainingstijden en trainingsdagen kunnen aan de start van het nieuwe seizoen nog gewijzigd worden, hiervan wordt u op de hoogte gehouden door de coördinator en/of trainer en via de website van Sporting Leiden.

We vragen alle ouders om een steentje bij te dragen, zodat ieder team een trainer, assistent-trainer en een teammanager heeft. Hiervoor zijn we afhankelijk van de bereidheid van de ouders van onze spelers en andere vrijwilligers, samen bouwen we aan een gezonde jeugdafdeling! Wil je helpen? Stuur even een mail naar jeugd@sportingleiden.nl of spreek een van de coördinator aan:

  • JO7 t/m JO12: Danny Calckhoven
  • JO13 t/m JO19: Mark Cerdijn

Het trainingsschema vanaf woensdag 3 juni vind je HIER

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van de teamindeling? Staat de naam van een speler er nog niet bij? Stuur een mail naar de coördinator van de leeftijdsgroep, zoals hierboven vermeld, jeugd@sportingleiden.nl