Sportstad Leiden en Sportpunt71 presenteren de Eerste Leidse Sportquiz!

4 februari 2021 - 15:12

In een jaar waarin meer niet doorging dan wel, bieden wij een dikke, vette pleister op de wonden.

Op vrijdagavond 5 maart 2021 strijden teams van alle Leidse sportclubs tegen elkaar in een spannende online Sportquiz. Jullie gastheer van de avond is Loman Leefmans. Hij zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je in één klap vergeet dat er in het afgelopen jaar geen sportcongres en nauwelijks sportpunt71-bijeenkomsten waren, dat er nagenoeg geen derde helften zijn geweest en talloze sportevenementen niet doorgingen.
Wat?
Een Leidse Sportquiz, waarin ludieke, grappige, serieuze maar vooral sportieve vragen over de Leidse sportwereld centraal staan.
Wie?
Voor Leidse sportbestuurders, sportadepten en hun achterban. Elke Leidse sportvereniging of -organisatie kan tot drie teams van vijf personen aanmelden.
Wanneer?
Vrijdagavond 5 maart om 20.00 uur sharp, vanaf 19.30 uur komt iedereen gezellig online binnen.  De quiz duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De derde helft organiseer je natuurlijk zelf met je team.
Hoe?
Online. De captain van elk team krijgt een handleiding die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.
DAT WIL IK. HOE SCHRIJF IK MIJ IN?
Dat kan per direct via dit mailadres: productie@kwik.eu. Stel een team samen van maximaal 5 personen en wijs een captain aan. De captain is het aanspreekpunt voor de organisatie. Let op: Teams schrijven zich in namens een Leidse sportvereniging of -organisatie. Bedenk een ludieke teamnaam, maar zet er wel tussen haakjes achter bij welke club of sportorganisatie je hoort.