Sporting Leiden (zo) fors onderuit bij reserves TOGB

31 augustus 2020 - 09:27

De zondagtak van Sporting Leiden wacht nog op een eerste succesje. In de oefenperiode kreeg de fusieclub er een paar keer van langs en ook op de eerste speeldag van de districtsbeker werd een nederlaag geleden en alweer niet gescoord (5-0).

Trainer Koos Habraken: ,,Helaas hadden we weer personele problemen en daardoor kon ik slechts over dertien man beschikken. Als het goed is, wordt dat vanaf nu beter en is er straks wel meer keuze. Op zich vond ik het geruime tijd nog niet zo slecht gaan. We gaven weinig weg en dat tegen een reserve hoofdklasser. De twee goals die toch vielen waren eigenlijk door eigen toedoen, bij de 1-0 zelfs in letterlijke zin.”

Na de rust werd het 3-0 door een makkelijke gegeven strafschop volgens Habraken. ,,De vierde goal was een afstandsschot en de 5-0 was goed uitgespeeld. Daarna kreeg Trogilio Pinas nog een kans om de eer te redden, maar dat mocht niet zo zijn. Er is al met al hard gewerkt en ik denk dat we langer in de wedstrijd hadden kunnen blijven wanneer die lullige 1-0 niet zou zijn gevallen. Vanaf nu heb ik er hoop op dat de stijgende lijn wordt gevonden met meer beschikbare spelers.”

Bron: https://leidenamateurvoetbal.nl