Sporting Leiden zaterdag 1 start eerste gedeelte van de voorbereiding

23 juni 2021 - 11:10

Na maanden wachten was het dinsdag 22 juni 2021 dan zover. Sporting Leiden zaterdag 1 starten vanavond het eerste gedeelte van de voorbereiding.

Onder toeziend oog van het nieuwe trainers duo Huig Jan Heeringa en Cor Varkevisser werd er vanaf het begin af aan direct hard en fel getraind. Leuk was te zien dat hard werken en plezier elkaar goed afwisselden. 

Veel nieuwe gezichten op het veld maar ook zeker de vertrouwde Sporting jongens. Je merkte aan iedereen dat ze er weer zin in hadden. 

Het was lekker om weer op het veld te staan met elkaar. Hier hebben wij lang op moeten wachten. “Het begin is er en we moeten er met z’n allen alles aan doen om er een top seizoen van te maken” aldus Ronald Mink jr die nu zijn 3e seizoen ingaat bij de zaterdagtak van de Morsbewoners. 

“De kop is eraf” aldus de nieuwe trainer Huig Jan. “Wij zullen allemaal aan elkaar moeten wennen maar ik ga er vanuit dat dat helemaal goed gaat komen. Zaak is nu om conditioneel op niveau te komen zodat wij klaar zijn voor de komende oefenwedstrijden. In deze wedstrijden gaan wij kijken waar wij na de zomerstop mee verder kunnen gaan” sluit de nieuwe man aan het roer bij Sporting Leiden zaterdag mee af. 

Sporting Leiden zal de eerste voorbereiding 2 weken gebruiken om te trainen en oefenwedstrijden te spelen daarna hebben de mannen vakantie om begin augustus fris te starten aan het nieuwe seizoen.