Sporting Leiden O23 speelt tegen Oranje CP

25 mei 2023 - 13:47

Gisteren speelde Sporting Leiden O23 tegen het Oranje van ‘onze’ Lorenzo, speler van Sporting Leiden O23 & Oranje. Het was een lange rit naar de KNVB-campus in Zeist waar het team van Sporting Leiden de uitzwaaiwedstrijd tegen Oranje CP speelde. Lorenzo speelde vandaag in het oranje tegen zijn eigen teamgenoten. Oranje vertrekt as zondag naar Italië om daar het EK te spelen.

Het was even wennen voor Sporting Leiden O23, 7 tegen 7 spelen voor het ‘echie’ is voor een hoop spelers wat vreemd. We speelde tegen een heel goed Oranje en kwamen na een kwartier spelen op 1-0 achterstand.  Terwijl Sporting Leiden O23 veel in de aanval was en veel balbezit had werd het vlak voor rust 2-0 voor Oranje. In de tweede helft had Sporting Leiden O23 het meeste balbezit maar Oranje bleef gevaarlijk via hun scherpe counters. Uiteindelijk was de ruststand ook de eindstand, 2-0 voor het oranje van Lorenzo.

Wij wensen Lorenzo en zijn teamgenoten ontzettend veel succes en plezier in Italië en we hopen dat jullie de cup meenemen!