Schrijf je in voor de Katercup en het 7-tallentoernooi

13 april 2018 - 23:17

De twee gezelligste toernooien van Leiden worden volgend jaar beiden georganiseerd door Sporting Leiden. De Katercup van Rijnland en het 7-tallentoernooi zijn al jaren een begrip in Leiden. Sportiviteit en gezelligheid smelten tijdens deze toernooien tot een prachtig geheel. Nu nog georganiseerd door FC Rijnland en v.v. Leiden maar volgend jaar beiden onder één dag bij Sporting Leiden!

De Katercup van FC Rijnland

De naam van de cup verraadt eigenlijk al de afloop van het toernooi. Je komt nog met sportieve moed naar de Morsch II maar uiteindelijk stap je met een biertje teveel op weer op je fiets naar huis. De katercup wordt gespeeld op een groot veld, 11 tegen 11, in twee verschillende poules. De voetballers die écht alleen voor de gezelligheid komen (recreatief) en de mensen die nog écht een poging willen wagen om een prijs te winnen (competitief). Geïnteresseerd? Schrijf je dan meteen in bij Ronald Mink sr. (ronaldminksr@gmail.com).

Het 7-tallentoernooi van v.v. Leiden

Het 7-tallentoernooi van Leiden is bijna niet anders dan de Katercup. Sportiviteit en gezelligheid zijn de kernwoorden van het altijd drukbezochte 7-tallentoernooi. De verschillen zijn vooral te vinden in de toernooivorm. Zoals de naam al zegt wordt er niet 11 tegen 11 gespeeld maart 7 tegen7. Dat wedstrijden worden dan ook op een half veld gespeeld en wedstrijden duren niet langer dan 12 minuten. Naast een recreatiepoule en competitieve poule is er bij het 7-tallentoernooi ook ruimte voor dames! Ook bij de dames geldt, gezelligheid viert de boventoon! Geïnteresseerd? Schrijf je in via: http://www.vvleiden.com/sac/7-tallentoernooi-2018/