Nieuwsbrief #8: Start nieuw seizoen, seizoensopening

17 augustus 2021 - 10:25

Via de nieuwsbrief informeren we de leden over het wel en wee binnen de vereniging, dit doen we via een digitale nieuwsbrief. Hierbij ontvang je de nieuwste editie van de nieuwsbrief.

Bijzonder, dat was seizoen 2020-2021 in een woord, een seizoen wat nooit een seizoen geworden is, we weten allemaal waarom. Een seizoen waarin duidelijk is geworden waar de kracht van onze vereniging ligt, samen bouwen aan een mooie vereniging. De onderhoudsploeg die ervoor heeft gezorgd dat het gehele complex, de kantine, de bestuurskamer en de commissiekamer er fantastisch uitzien. De jeugdcommissie die alles uit de kast heeft gehaald om voor de jeugd evenementen te organiseren, landentoernooien, onderlinge wedstrijden en het Oranjefestival zijn maar een paar voorbeelden. De commissie voetbalzaken die ervoor zorgde dat seniorenteams onderling wedstrijden konden spelen en konden trainen. De barcommissie die, toen het even kon, ervoor zorgde dat iedereen werd voorzien van een hapje en een drankje. Ondanks dat het een ander seizoen is geworden als verwacht hebben velen zich ingezet voor de vereniging, dank hiervoor, zonder deze vrijwilligers kunnen we niet!

Een nieuw seizoen

Inmiddels staat het nieuwe seizoen op punt van beginnen. De selectie-elftallen zijn gestart met de voorbereidingen en de eerste oefenwedstrijd zit in de benen. In het weekend van 4 & 5 september gaan we van start met de eerste echte wedstrijden. We kijken met een positieve blik naar de toekomst, de vereniging groeit. Het aantal jeugdleden en teams waarmee we het komende seizoen mee starten in weer gestegen, het aantal seniorenteams op zaterdag en zondag is gelijk gebleven, en de zaalafdeling groeit met een team. We starten met een O23-team op zaterdag en de JO17 gaat 1e klasse voetballen, we groeien dus niet alleen in kwantiteit maar zeker ook in kwaliteit.
Op vrijdag 20 augustus starten we met de seizoensopening; Sporting Leiden zaterdag 1 tegen zondag 1 (aanvang 19.30 uur), op 28 augustus is Sporting Leiden gastheer voor het Leidsche Historie Voetbaltoernooi en in het weekend van 4-5 september start de bekercompetitie. Het trainingsschema voor komend seizoen voor de jeugd en senioren staat op de website.

Contributie en Jumbo actie

In het najaar zullen we in samenwerking met Jumbo Diamantplein een voetbalplaatjes spaaractie starten, verzamel alle plaatjes van Sporting Leiden spelers in een mooi album. Meer informatie over deze leuke actie volgt. De afgelopen seizoenen hebben we voor de incasso van de contributie samengewerkt met ClubCollect. Vanaf komend seizoen zullen we de incasso van de contributie uitbesteden aan NIKKI. De procedure is zoals je gewend bent, je ontvangt een betaalverzoek via email. Het voordeel van NIKKI is dat zij de mogelijkheid bieden om de contributie in maandelijkse termijnen te voldoen.

Vrijwilligers

Natuurlijk gaan we binnenkort weer starten met de trainingen en oefenwedstrijden. De kantinecommissie heeft aangegeven op zoek te zijn naar nieuwe barvrijwilligers. Met name op zondag heeft de commissie nieuwe vrijwilligers nodig!
Wij zijn klaar voor een nieuw echt seizoen, laten we er samen voor zorgen dat het er een wordt waar we veel plezier aan beleven, voor nu, let op elkaar, blijf gezond en geniet nog even van de laatste vrije dagen. We hopen jullie vrijdag de 20e te begroeten langs het veld!
Namens het bestuur van Sporting Leiden,
Willem Pikaar
Voorzitter
De nieuwsbrief voortaan in je mailbox ontvangen? meld je via deze link aan