JO12-1 knalt uit de startblokken

3 september 2023 - 09:26

Het was even afwachten hoe JO12-1 uit de startblokken zou komen. In de zomerse transferperiode vertrokken twee steunpilaren naar een andere club. Een nieuw trainersduo voor de groep, drie versterkingen kwamen erbij en een korte voorbereiding. Hoe zou dat uitpakken uit tegen Blauw-Zwart?

Nou, al na een paar minuten had Thierry de bal in het netje liggen. Nietsvermoedend vierde hij zijn doelpunt met een lekkere Ronaldo-sprong. De rest van het team keek hem met grote ogen aan en het juichen bleef weer achterwege. Al was er genoeg gelegenheid: Sporting Leiden combineerde er lustig op los en de mannen uit Wassenaar wisten niet waar ze het zoeken moesten. Jaivey overzag het spel goed, wist vaak Thierry de diepte in te sturen die op zijn beurt sierlijk langs de verdedigers slalomde en mooi kort combineerde met Amir, Siem of Ziyaad.  Bij rust stond het al 6-0.

Na de onderbreking had de JO12-1 even limo in de benen. Het tempo was eruit, de pasjes kwamen niet aan en de afwerking liet te wensen over. Met zijn typerende sleur- en trektechniek kreeg Djerayson het team weer een beetje aan de praat en stond er een mooie 9-1 overwinning op het scorebord.

Misschien was alleen keeper Levi ontevreden, die had nauwelijks iets te doen gehad en verveelde zich de tandjes 😉.

Prima overwinning mannen!