Sporting Leiden JO10-3 start vakantie met winst!

23 april 2023 - 08:51

Vandaag speelden Sporting Leiden JO10-3 tegen RCL, en alle spelers speelden een hele wedstrijd, zonder wissels (nogmaals beterschap Ayub!). In de eerste helft stond Jelle op doel, en in de 2e helft Adam. Beide keepers hebben het erg goed gedaan.

We begonnen stroef aan de eerste helft, met lood in de benen. Niet iedereen was wakker en we speelden te veel uit positie. Hierdoor kwamen we al snel onnodig op achterstand. Daarna maakte Santiago de gelijkmaker (1-1). De tegenstander pakte door waardoor we onnodig verder op achterstand kwamen. De score liep zelfs op tot 1-4.

We herpakten ons in het einde van de eerste helft. Ik weet de ruststand niet zeker, maar volgens mij was het 2-4 (ik heb de scores niet bijgehouden omdat er gecoached moest worden).

De tweede helft toonden we veerkracht en kwamen we door goed samenspel geheel terug in de wedstrijd. Eindelijk gingen we weer goed in positie spelen en daardoor waren we veel sterker geworden. Adam wist nog een beslissende poging van de tegenstander te keren en hielp ons verder op weg naar de overwinning. We creëerden opeens veel meer kansen, maar vergaten onszelf te belonen.

Ook al begonnen we stroef, de winst was zeer verdiend. Zonder wissels was het een zware wedstrijd maar iedereen deed z’n best. Op mentaliteit is de winst binnen gehaald. Knap gedaan!

Ik wens jullie een fijne vakantie. Graag tot de eerst volgende training!