Grote Clubactie 2021, online bestellen kan ook!

8 oktober 2021 - 10:00

Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021 gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sporting Leiden.

De leden van Sporting Leiden zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2021 is te vinden op clubactie.nl.
Guido du Prie, jeugdcoördinator van Sporting Leiden: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de jeugdafdeling. We groeien als vereniging erg hard en hebben daarom extra materialen nodig, deze zijn kostbaar. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

 
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,00, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.
De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op 8 december, de trekkingsuitslag is vanaf 9 december te vinden op www.clubactie.nl
Wil je loten online kopen? dan kan hier:
Online loten kopen
Of scan onderstaande QR code:

 
 
 
Namens de jeugd van Sporting Leiden; dank voor jullie deelname!