Grote Clubactie 2022, online bestellen kan ook!

23 september 2022 - 10:00

Zaterdag 24 september gaat de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2022 van start. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sporting Leiden.

De leden van Sporting Leiden zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 20212is te vinden op clubactie.nl.
Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de jeugdafdeling. We groeien als vereniging erg hard en hebben daarom extra materialen nodig, deze zijn kostbaar. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,00, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op 6 december, de trekkingsuitslag is vanaf 7 december te vinden op www.clubactie.nl

Wil je loten online kopen? dan kan hier:
Online loten kopen

Of scan onderstaande QR code:

Namens de jeugd van Sporting Leiden; dank voor jullie deelname!