Even voorstellen: Onze nieuwe jeugdcommissie

1 mei 2019 - 13:19

Wij (zie foto van links naar rechts) Pau, Guido en Loek zijn vanaf heden de nieuwe jeugdcommissie bij Sporting Leiden. Wij gaan met z’n drieën de jeugd bij Sporting Leiden naar een hoger niveau tillen. Dit gaan wij verzorgen d.m.v. een eigen ontworpen jeugdplan waarin het opleiden van spelers en trainers centraal staat.

Onze visie is dat plezier enthousiasmeert en inspireert tot betere sportieve resultaten. Voor gevorderden en beginners en ieder op zijn/haar eigen niveau. Presteren leidt daarna weer tot extra plezier en grotere betrokkenheid en bindt in de volle breedte van de samenleving. Presteren motiveert de kinderen en laat hun ontwikkelen.

Naast het verbeteren van het niveau willen wij ook groeien in onze jeugdleden. Wij beloven daarom dat bij Sporting Leiden alles geregeld is voor onze jeugdleden. Van scheidsrechters, trainers tot wedstrijdkleding en trainingspakken. Wij ontnemen alle lasten van ouders zodat zij met volle teugen van het plezier van hun kind kunnen genieten tijdens het voetballen.

Schrijf je dus snel in of kom een keer proeftrainen bij Sporting Leiden waar het altijd sportief en gezellig is!